Novi Sad je nama glavni grad!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 01. 02. 2017. | Komentara: 0

Novi Sad je nama glavni grad!

Novi Sad, 01. februar 2017 - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i  svima drugima koji vole naš Novi Sad.

LSVO

Na današnji dan Novi Sad je 1748. godine  proglašen slobodnim carskim gradom. Tada je carica Marija Terezija potpisala "Povelju slobodnog carskog grada", kojom je Novi Sad je tom poveljom stekao autonomiju visokog stepena u okviru tadašnje Habsburške monarhije.

Svoj praznik Novi Sad ovoga puta dočekuje drugačije. 

Kao grad kojem je ukazana velika čast time što je postao Omladinska prestonica Evrope za 2019. godinu i Evropska prestonica kulture za 2021. godinu. 

Ponosni smo što je tako! 
Srećan ti rođendan Novi Sade!

Novi Sad je nama GLAVNI GRAD !

Gradski odbor
Omladine 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad



Omladina LSV | Utorak, 07. 07. 2015. | Komentara: 0

Bez kompromisa protiv revizije i prekrajanja istorije NOB-a

Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, na čelu sa predsednikom Nenadom Vezmarom, prisutvovala je danas obeležavanju godišnjice Dana ustanka naroda Srbije 7. jula. Oni su na Fruškoj gori, kod spomenika „Sloboda" odali počast svim nastradalim i pogunulim borcima i borkinjama NOB-a u Srbiji i Vojvodini.
Omladina LSV | Subota, 23. 05. 2015. | Komentara: 0

Bojana Begović na čelu LSVO

KOVAČICA – Na Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održanoj danas u Kovačici, izabrano je novo rukovodstvo LSVO. Za predsednicu je izabrana Bojana Begović, a za potpredsednike Vladan Keljević, Nenad Vezmar i Andrej Bačić. 
Omladina LSV | Četvrtak, 16. 04. 2015. | Komentara: 0

Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

ZRENJANIN - Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo - predsednik i potpredsednik.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook