Novi Sad je nama glavni grad!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 01. 02. 2017. | Komentara: 0

Novi Sad je nama glavni grad!

Novi Sad, 01. februar 2017 - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i  svima drugima koji vole naš Novi Sad.

LSVO

Na današnji dan Novi Sad je 1748. godine  proglašen slobodnim carskim gradom. Tada je carica Marija Terezija potpisala "Povelju slobodnog carskog grada", kojom je Novi Sad je tom poveljom stekao autonomiju visokog stepena u okviru tadašnje Habsburške monarhije.

Svoj praznik Novi Sad ovoga puta dočekuje drugačije. 

Kao grad kojem je ukazana velika čast time što je postao Omladinska prestonica Evrope za 2019. godinu i Evropska prestonica kulture za 2021. godinu. 

Ponosni smo što je tako! 
Srećan ti rođendan Novi Sade!

Novi Sad je nama GLAVNI GRAD !

Gradski odbor
Omladine 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad



Omladina LSV | Sreda, 15. 04. 2015. | Komentara: 0

Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

SOMBOR - Na redovnoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor izabrano je novo rukovodstvo.
Omladina LSV | Petak, 10. 04. 2015. | Komentara: 0

Raspisani izbori u Omladini Lige socijaldemokrata Vojvodine

NOVI SAD – Izvršni odbor LSVO na svojoj 4. sednici, održanoj 07. aprila u Novom Sadu, doneo je odluku o raspisivanju izbora u Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Izborne radnje počinju 9. aprila, a završavaju se 19. aprila, dok će Skupština LSVO biti održana 23. maja 2015. godine u Kovačici. 
Omladina LSV | Sreda, 25. 02. 2015. | Komentara: 0

Pisma ministru prosvete sve dok ne odgovori!

NOVI SAD, 25. februar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) uputila je danas pismo ministru prosvete Srđanu Verbiću u kojem ga poziva na hitnu reakciju i sastanak budući da se na državnim i privatnim fakultetima u Srbiji studenti školuju za oko 140 nepostojećih zanimanja. LSVO poručuje i da će novo pismo poslati sutra i tako svakog dana dok ministar ne odgovori.
Pismo upućeno ministru možete pročitati u nastavku:



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook