Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 15. 04. 2015. | Komentara: 0

Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

SOMBOR - Na redovnoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor izabrano je novo rukovodstvo.

LSV

Za predsednika LSVO Sombor je izabran Marko Terzin, a novi potpredsednici su Ivica Kovačević i Đorđe Grujić. Pored njih su izabrani i članovi Gradskog odbora LSVO Sombor.

Novi predsednik somborskog podmlatka LSV Marko Terzin je izneo da će, što se tiče aktivnosti LSVO u sledećem periodu, akcenat staviti na podsticanje mladih na aktivno učestvovanje u društvu, afirmaciji omladinskog preduzetništva, povećanje bezbednosti mladih, negovanje antifašističke tradicije, očuvanje životne sredine, promociju zdravih stilova života i rešavanje drugih pitanja koja se tiču mladih u Somboru i naseljenim mestima.

Izbornoj skupštini prisustvovao je predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov.

(BILSV, 15.04.2015)



Omladina LSV | Četvrtak, 14. 04. 2016. | Komentara: 0

Begović: Mladi nezaposleni i marginalizovani

NOVI SAD - Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojana Begović izjavila je za Tanjug da su mladi danas potpuno marginalizovani i nisu uključeni u procese odlučivanja. Ona je kao najveći problem mladih navela nezaposlenost.
Omladina LSV | Petak, 25. 03. 2016. | Komentara: 0

Nećemo da nam prijatelji odlaze iz zemlje!

NOVI SAD, 25. mart - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine danas je mladima, predstavnicima civilnog sektora i studentskih organizacija predstavila svoj program koji obuhvata predloge za rešavanje najvećih problema sa kojima se mladi danas suočavaju.
Omladina LSV | Utorak, 23. 02. 2016. | Komentara: 0

LSVO potpisala Sporazum o saradnji sa Forumom mladih SDP BiH

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) potpisala je Sporazum o saradnji sa Forumom mladih Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine (FOM SDP BIH). Takođe, potpisan je i Sporazum o saradnji između Gradskog odbora LSVO Novi Sad i Kantonalnog odbora FOM SDP BiH Sarajevo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook