Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 15. 04. 2015. | Komentara: 0

Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

SOMBOR - Na redovnoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor izabrano je novo rukovodstvo.

LSV

Za predsednika LSVO Sombor je izabran Marko Terzin, a novi potpredsednici su Ivica Kovačević i Đorđe Grujić. Pored njih su izabrani i članovi Gradskog odbora LSVO Sombor.

Novi predsednik somborskog podmlatka LSV Marko Terzin je izneo da će, što se tiče aktivnosti LSVO u sledećem periodu, akcenat staviti na podsticanje mladih na aktivno učestvovanje u društvu, afirmaciji omladinskog preduzetništva, povećanje bezbednosti mladih, negovanje antifašističke tradicije, očuvanje životne sredine, promociju zdravih stilova života i rešavanje drugih pitanja koja se tiču mladih u Somboru i naseljenim mestima.

Izbornoj skupštini prisustvovao je predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov.

(BILSV, 15.04.2015)



Omladina LSV | Ponedeljak, 13. 07. 2015. | Komentara: 0

U znak večnog sećanja i zahvalnosti Svetozaru Tozi Markoviću, narodnom heroju NOB-a

NOVI SAD - Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je danas venac na spomenik narodnom heroju Svetozaru Tozi Markoviću povodom 13. jula, dana kada je rođen narodni heroj.
Omladina LSV | Utorak, 07. 07. 2015. | Komentara: 0

Bez kompromisa protiv revizije i prekrajanja istorije NOB-a

Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, na čelu sa predsednikom Nenadom Vezmarom, prisutvovala je danas obeležavanju godišnjice Dana ustanka naroda Srbije 7. jula. Oni su na Fruškoj gori, kod spomenika „Sloboda" odali počast svim nastradalim i pogunulim borcima i borkinjama NOB-a u Srbiji i Vojvodini.
Omladina LSV | Subota, 23. 05. 2015. | Komentara: 0

Bojana Begović na čelu LSVO

KOVAČICA – Na Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održanoj danas u Kovačici, izabrano je novo rukovodstvo LSVO. Za predsednicu je izabrana Bojana Begović, a za potpredsednike Vladan Keljević, Nenad Vezmar i Andrej Bačić. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook