Razumevanje i komunikacija prioriteti međunarodne saradnje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 06. 09. 2017. | Komentara: 0

Razumevanje i komunikacija prioriteti međunarodne saradnje

Novi Sad, 06. septembar 2017 - U periodu od 25. do 27. avgusta održan je letnji kamp Lollipop, u organizaciji Mladog foruma Socijaldemokratske stranke Slovenije, na kom je Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine imala svog predstavnika. Aleksandar Zimonjić je kao sekretar za međunarodnu saradnju LSVO aktivno učestvovao u diskusijama koje su se održavale u Radlju na Dravi, kao i ostalim aktivnostima osmišljenim da povežu omladinske organizacije socijaldemokratskih partija zemalja u regionu.
 
LSV
 
Nakon toga, od 28. avgusta do 3. septembra u mestu Veli Lošinj, Forum mladih SDP Hrvatske, održana je „Letnja škola socijaldemokracije“, na kojoj je zaključeno da su stranke odgovorne građanima i građankama koji su im poverili glasove za obavljanje javnih funkcija, zbog čega je odgovornost velika, što se smatra jednim od važnih principa socijaldemokratije.

Uspostavljena je komunikacija sa predstavnicima i predstavnicama dve omladinske organizacije, koji su spremni da svoja iskustva i znanja podele sa članovima i članicama Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine, zaključio je Zimonjić svoje utiske nakon radnog leta. Naglasio je da će u najkraćem roku ovim omladinskim organizacijama LSVO uputiti poziv da posete Novi Sad i Vojvodinu, sa ciljem još intenzivnije regionalne saradnje, što je bila poruka predavača na letnjim školama.
 
Omladina 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.
Omladina LSV | Subota, 20. 07. 2019. | Komentara: 0

Begović: Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom

Sve više su prisutni nacionalistički diskurs i fašistički ispadi. Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom. Upravo smo reagovali da ne bismo dolazili u ovakve situacije - izjavila je Bojana Begović, predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ona je za Radio Slobodna Evropa komentarisala kako je slučaj iz Niša kada 21. juna na ulici nožem izboden dvadesetčetvorogodišnji student Elektronskog fakulteta, jer je nosio majicu sa antifašističkim obeležjem, bila kap koja je prelila čašu.
Omladina LSV | Četvrtak, 01. 02. 2018. | Komentara: 0

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i svima koji vole naš Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook