Razumevanje i komunikacija prioriteti međunarodne saradnje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 06. 09. 2017. | Komentara: 0

Razumevanje i komunikacija prioriteti međunarodne saradnje

Novi Sad, 06. septembar 2017 - U periodu od 25. do 27. avgusta održan je letnji kamp Lollipop, u organizaciji Mladog foruma Socijaldemokratske stranke Slovenije, na kom je Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine imala svog predstavnika. Aleksandar Zimonjić je kao sekretar za međunarodnu saradnju LSVO aktivno učestvovao u diskusijama koje su se održavale u Radlju na Dravi, kao i ostalim aktivnostima osmišljenim da povežu omladinske organizacije socijaldemokratskih partija zemalja u regionu.
 
LSV
 
Nakon toga, od 28. avgusta do 3. septembra u mestu Veli Lošinj, Forum mladih SDP Hrvatske, održana je „Letnja škola socijaldemokracije“, na kojoj je zaključeno da su stranke odgovorne građanima i građankama koji su im poverili glasove za obavljanje javnih funkcija, zbog čega je odgovornost velika, što se smatra jednim od važnih principa socijaldemokratije.

Uspostavljena je komunikacija sa predstavnicima i predstavnicama dve omladinske organizacije, koji su spremni da svoja iskustva i znanja podele sa članovima i članicama Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine, zaključio je Zimonjić svoje utiske nakon radnog leta. Naglasio je da će u najkraćem roku ovim omladinskim organizacijama LSVO uputiti poziv da posete Novi Sad i Vojvodinu, sa ciljem još intenzivnije regionalne saradnje, što je bila poruka predavača na letnjim školama.
 
Omladina 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Petak, 21. 09. 2012. | Komentara: 0

Predstavljanje programa javne politike

BEOGRAD – Predstavnici Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Tijana Eter i Mišo Živanov učestvovali su programu organizacija "Transconflict" i Nacionalnog demokratskog instituta (NDI), namenjenom pisanju politika zasnovanih na činjenicama i dokazima, održano je tokom prošlog vikenda u Beogradu, u hotelu "Palas".
Omladina LSV | Nedelja, 08. 07. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSVO obeležio Međunarodni dan poljupca

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je sinoć u centru grada akciju povodom „Međunarodnog dana poljupca“. Omladinci su napravili performans sa porukama zalaganja za mir, ljubav, prosperitet sa prikladnom muzikom u pozadini.
Omladina LSV | Subota, 23. 06. 2012. | Komentara: 1

Studijsko putovanje delegacije LSVO u Brisel

NOVI SAD - Potpredsednici Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Ana Kandić i Marko Stanimirović prisustovali su tokom prošle nedelje trećem po redu seminaru projekta „Copenhagen Revisited“ koji je održan u Briselu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook