Vojvodine će biti koliko bude i borbe za nju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 05. 10. 2015. | Komentara: 0

Vojvodine će biti koliko bude i borbe za nju

NOVI SAD - Povodom 27. godišnjice od "Jogurt revolucije", Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad obišla je danas ugašene i propale fabrike u Novom Sadu.

LSV

Na kapijama ovih preduzeća, nekadašnjih giganata, ostavili su poruke da bi podsetili građanke i građane na sramotna dešavanja koja su prouzrokovala nasilnu smenu tadašnje administracije i početak agonije, pljačke i propadanje Vojvodine.
 
- Mnoge uspešne firme koje su tada poslovale su uništene i "zaboravljene". Radnici i radnice tih preduzeća ostali su na ulicama. Veliki giganti poput Novkabela, Albusa, HINS-a, Jugoalata, Jugodenta, Neobusa danas zajedno zapošljavaju par desetina radnika ili su potpuno zatvoreni. Nekada je Novi Sad bio industrijski centar, a danas smo svedoci da je Novi Sad grad bez novih radnih mesta, grad bez investicija, grad u kojem komunalni sistem ne funkcioniše, grad koji nikad nije bio prljaviji i zapušteniji - navodi se u saopštenju Omladine LSV Novi Sad.
 
Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad poručuje svim građankama i građanima da će Vojvodine biti onoliko, koliko bude borbe za nju.
 
(BILSV, 05.10.2015)




Omladina LSV | Ponedeljak, 13. 10. 2014. | Komentara: 0

Osuda incidenta na Filozofskom fakultetu

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine najoštrije je danas osudila incident koji se tokom vikenda dogodio na Filozofskom fakultetu u Beogradu.
Omladina LSV | Ponedeljak, 06. 10. 2014. | Komentara: 0

Otkud Demokratska stranka na protestu sa Dverima?

NOVI SAD - Šokirani smo vešću da Demokratska stranka sa pripadnicima Dveri organizuje i podržava proteste na kojima se promoviše netrpeljivost, saopoštila je danas Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine.
Omladina LSV | Utorak, 22. 07. 2014. | Komentara: 0

Hitno sanirati ruinirane objekte

NOVI SAD, 22. jul - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pre samo nekoliko dana upozorio je da postoji veliki broj objekata u Novom Sadu koji su u ruiniranom stanju zbog čega preti opasnost usled njihovog urušavanja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook