Opozicija da se okane parola, LSV čuva Spens

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 23. 09. 2018. | Komentara: 0

Opozicija da se okane parola, LSV čuva Spens

Liga socijaldemokrata Vojvodine obaveštava građanke i građane Novog Sada da nema razloga za brigu i da Spens, dok je nas, niko neće rušiti.

LSV

Javnom preduzeću SPC “Vojvodina” je potrebno trajno rešenje koje će omoguciti da on bude funkcionalan, finansijski stabilan i na korist svim gradjanima.

Pozivamo pojedine opozione partije da prestanu sa nekakvom “odbranom” JP SPC “Vojvodina” koji svakako, zbog LSV neće biti srušen i da umesto političkog marketinga i pukih parola daju konkretne predloge rešenja problema u kojima se on nalazi.

Sigurno je da su se okolnosti u kojima JP SPC “Vojvodina” radi danas promenile i da je konkurencija u komercijalnom delu njegove delatnosti daleko jača jer danas u Novom Sadu postoje i Merkator, BIG , kao i novi trgovački centar koji se upravo završava.  I to se mora imati u vidu tokom analize koju je potrebno sprovesti.                                                         

Mora se učiniti bukvalno sve da se ovaj sportski i poslovni centar sačuva.

Podsetimo, LSV je već jednom pokazala šta za nas znači boriti se za njega.

Preuzeli smo odgovornost za JP SPC “Vojvodina” 1998. u trenutku kada je imao ondašnjih 190 miliona dinara duga, radnicima dugovao 7 delova plata. Nije radila klima u zgradi, niti led u ledenoj dvorani. Predali smo ga 2005. sa 0 dinara duga, 30 miliona dinara na računu i sa jos 18 miliona u potraživanjima. Radio je punim kapacitetom. Procenat naplate od poslovnog prostora u tom trenutku je bio 98, a od sportskih aktivnosti oko 90 odsto.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Saopštenja | Četvrtak, 22. 02. 2024. | Komentara: 0

Nedopustiv pritisak na prosvetne radnike

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI poziva Ministarstvo prosvete da obezbede nesmetani rad prosvetnih radnika, kako onih u nastavi, tako onih koji učestvuju u kreiranju nastavnog sadržaja.
Saopštenja | Sreda, 21. 02. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina je naša kuća - očuvaćemo vojvođanski način života

Dan maternjeg jezika prilika je da se naglasi potreba afirmisanja višejezičnosti u Vojvodini.
Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook