Osuda napada na Borka Stefanovića

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 23. 11. 2018. | Komentara: 0

Osuda napada na Borka Stefanovića

Novi Sad, 23. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na predsednika Levice Srbije Borka Stefanovića, koji se večeras dogodio u Kruševcu.

LSV

Svedoci smo svakodnevnog nasilja na političkoj sceni naše zemlje. Nije prošlo ni 48 časova od napada na prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju, a usledio je novi napad na predsednika jedne političke stranke u Srbiji.

Tražimo da policija u što kraćem roku javnost upozna sa informacijama o počioniocima ovog napada i da ih privede licu pravde.

Srbija je evropska država i nedopustivo je da u političkoj areni dominara nasilje! Nažalost, ono je postalo svakodnevna pojava.


Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Aleksandar MartonDogađaji | Sreda, 22. 05. 2019. | Komentara: 0

Za Vojvođanski front - osim Vojvodine - nema rezervnog plana!

Na tribini “Vojvođanskog fronta“ u organizaciji Lige socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanske partije u Žablju, govorili su pred okupljenim građanima predstavnici ove dve stranke.
Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Osuda Rističevićevog napada na sudije Majića i Hadžiomerovića

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje tvrdnje narodnog poslanika Marijana Rističevića da su sudije Miodrag Majić i Omer Hadžiomerović oslobodili Gnjilansku grupu. Rističević je sudije optužio da su presudu doneli „vrlo verovatno za novac“.
Odbori LSV | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Da li su Pupin ili Superhik krivi za povećanje poreza Novobečejcima i do 300%

Većina Novobečejaca je bila neprijatno iznenađena kada su im u proteklih nekoliko dana stigla poreska rešenja uvećana nekima za 50%, nekima za 100%, a bilo je i onih kojima su poreska rešenja na imovinu bila povećana 300%. Liga socijaldemokrata Vojvodine je na molbu mnogobrojnih nezadovoljnih građana pokušala da dođe do odgovora zašto su se desile tako velike promene i udari na njihov budžet.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook