Pastor obmanjuje javnost

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 16. 09. 2014. | Komentara: 0

Pastor obmanjuje javnost

Novi Sad, 16. septembar - Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor umesto da se izvini za jučerašnju izjavu, upetljava se u laž. Budući da nam je sugerisao da pogledamo snimak njegove konferencije za novinare to smo i učinili.

LSV

Na snimcima jučerašnje konferencije za novinare predsednika Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora jasno se vidi i čuje rečenica: „Moram da kažem i da delimično razumem, jer je ambicija ako ne svih, ono bar nekih, da se potkopa ambicija predsednika skupštine. Neće valda jedan Mađar, hrišćanin iz Saveza vojvođanskih Mađara uspeti da okupi oko stola..“ 

Razumljivo nam je da nakon sramote koju je naneo i sebi i Skupštini AP Vojvodine ima ozbiljan problem sa svojim rečima. To je mogao da ispravi izvinjenjem. 

Ovako sramota zbog nesmotrene izjave prerasta u skandal. 

Neko ko je predsednik Skupštine AP Vojvodine po prvi put u političkoj praksi Vojvodine i ovog parlamenta uvodi princip nacionalnih i verskih podela. 

Neko ko je predsednik Skupštine AP Vojvodine ne ume da se izvini za grešku koju je počinio.

Neko ko je predsednik Skupštine AP Vojvodine otvoreno obmanjuje javnost.

A ako neko još ima sumnje u to šta je Pastor rekao, neka pogleda snimak njegove jučerašnje konferencije za novinare.


Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook