Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 21. 03. 2012. | Komentara: 1

Pobeda žena Srbije, a radimo dalje

BEOGRAD – List Danas piše da će prvi put u istoriji Srbije, nakon narednih izbora, među poslanicima u Narodnoj skupštini biti prisutno najmanje 30 odsto žena, podsećajući da je to omogućeno amandmanom koji su na Predlog izmena Zakona o izboru narodnih poslanika podnele poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i Olena Papuga.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Petak, 23. 03. 2012.
Vojvođanka

podržavam svaku Liginu akciju koja propagira ravnopravnost polova. Ono što je najbitnije, ne samo da propagira i štiti ovo pravo, nego ga ostvaruje i primenjuje.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook