Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 26. 07. 2019. | Komentara: 0

Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

Novi Sad, 26. jul 2019 - Vojvođanski  front zahteva odgovor od nadležnih u Policijskoj upravi Žabalj, po čijem ovlašćenju je radnik ove uprave bez prethodnog predstavljanja jutros naredio uklanjanje plakata Vojvođanskog fronta aktivistima koji su ih lepili. Predstavnici organa reda su tu da zaštite poreske obveznike, koji ih plaćaju, a ne da ih legitimišu, zastrašuju i ponašaju se neprijateljski prema njima u trenutku kada za to nema pravnog osnova.

LSV

Predstavnici Vojvođanskog fronta insistiraju da se odgovori da li je policajac radio na svoju ruku ili ima nalog iz ministarstva da se plakati Vojvođanskog fronta ne dozvoljavaju u Vojvodini.

Zašto je i dalje spominjanje Vojvodine toliko uznemirujuće?

Vojvođanski front predlaže predstavnicima policije da je bolje da hvataju kriminalce i nasilnike i sprečavaju rasturanje droge, nego što proganjaju neistomišljenike režima.

Koga to i zašto peče pominjanje Vojvodine i Vojvođanskog fronta?

Ovakvu vrstu šikaniranja Vojvođanski front neće nemo posmatrati niti dozvoliti.
  

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine 




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook