Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 26. 07. 2019. | Komentara: 0

Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

Novi Sad, 26. jul 2019 - Vojvođanski  front zahteva odgovor od nadležnih u Policijskoj upravi Žabalj, po čijem ovlašćenju je radnik ove uprave bez prethodnog predstavljanja jutros naredio uklanjanje plakata Vojvođanskog fronta aktivistima koji su ih lepili. Predstavnici organa reda su tu da zaštite poreske obveznike, koji ih plaćaju, a ne da ih legitimišu, zastrašuju i ponašaju se neprijateljski prema njima u trenutku kada za to nema pravnog osnova.

LSV

Predstavnici Vojvođanskog fronta insistiraju da se odgovori da li je policajac radio na svoju ruku ili ima nalog iz ministarstva da se plakati Vojvođanskog fronta ne dozvoljavaju u Vojvodini.

Zašto je i dalje spominjanje Vojvodine toliko uznemirujuće?

Vojvođanski front predlaže predstavnicima policije da je bolje da hvataju kriminalce i nasilnike i sprečavaju rasturanje droge, nego što proganjaju neistomišljenike režima.

Koga to i zašto peče pominjanje Vojvodine i Vojvođanskog fronta?

Ovakvu vrstu šikaniranja Vojvođanski front neće nemo posmatrati niti dozvoliti.
  

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Odbori LSV | Utorak, 22. 10. 2019. | Komentara: 0

Pod brukom

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Ministarstva zaštite životne sredine da u Zrenjaninu održi seminar pod nazivom "Pod lupom - inspekcija, civilno društvo i mediji u zaštiti životne sredine", jer je svima jasno da je neophodno urgentno razgovarati o katastrofalnom stanju u koje je bahata zrenjaninska vlast dovela životnu sredinu u Zrenjaninu. Međutim, predlažemo drugačiji sadržaj agende seminara. 
Izjave | Ponedeljak, 21. 10. 2019. | Komentara: 0

Ne verujem u dobre namere Rusije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je sinoć, komentarišući posetu ruskog premijera Beogradu, da je interesantno to što se Dmitrij Medvedev susreo i sa Miloradom Dodikom. On smatra i da za to postoji dobar razlog – da Srbija i Republika Sprska budu „nepotopivi nosači ruskih aviona“ u srcu Evrope.
Izjave | Ponedeljak, 21. 10. 2019. | Komentara: 0

Poseta Medvedeva manifestacija stava da je Srbija ključna ruska ispostava u ovom delu Evrope

Generalni sekretar Bojan Kostreš ocenio je da je proslava 75. godišnjice oslobođenja glavnog grada Srbije dobar razlog za posetu ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Srbiji, ali da ga je rastužio utisak da je to bio još jedan pokušaj manifestacije stava da je Srbija ključna ruska ispostava u ovom delu Evrope.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook