Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 26. 07. 2019. | Komentara: 0

Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

Novi Sad, 26. jul 2019 - Vojvođanski  front zahteva odgovor od nadležnih u Policijskoj upravi Žabalj, po čijem ovlašćenju je radnik ove uprave bez prethodnog predstavljanja jutros naredio uklanjanje plakata Vojvođanskog fronta aktivistima koji su ih lepili. Predstavnici organa reda su tu da zaštite poreske obveznike, koji ih plaćaju, a ne da ih legitimišu, zastrašuju i ponašaju se neprijateljski prema njima u trenutku kada za to nema pravnog osnova.

LSV

Predstavnici Vojvođanskog fronta insistiraju da se odgovori da li je policajac radio na svoju ruku ili ima nalog iz ministarstva da se plakati Vojvođanskog fronta ne dozvoljavaju u Vojvodini.

Zašto je i dalje spominjanje Vojvodine toliko uznemirujuće?

Vojvođanski front predlaže predstavnicima policije da je bolje da hvataju kriminalce i nasilnike i sprečavaju rasturanje droge, nego što proganjaju neistomišljenike režima.

Koga to i zašto peče pominjanje Vojvodine i Vojvođanskog fronta?

Ovakvu vrstu šikaniranja Vojvođanski front neće nemo posmatrati niti dozvoliti.
  

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Odbori LSV | Utorak, 20. 08. 2019. | Komentara: 0

Grad bez mladih je grad bez budućnosti

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je danas ponovo od predstavnika gradske vlasti da oforme radnu grupu koja bi radila na poboljšanju položaja mladih u Zrenjaninu kako bi se sprečio njihov masovni odlazak.
Saopštenja | Ponedeljak, 19. 08. 2019. | Komentara: 0

Učestvujemo u dijalogu, tražimo da bude premešten u Skupštinu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine, predsednik Izvršnog odbora LSV Saša Šućurović i portparol LSV Aleksandar Marton, prisustvovali su danas nastavku dijaloga predstavnika vlasti, opozicije i eksperata koji je održan na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.
Iz medija | Nedelja, 18. 08. 2019. | Komentara: 0

Strah od uterivanja opozicije u jednoumlje

Od početnih polemika pre skoro deset meseci o tome ko (ne)treba da govori na protestima protiv vlasti, u opoziciji se u poslednje vreme raspravlja i o tome ko nije poželjan da prisustvuje javnim okupljanjima i šeta u protestnoj koloni, piše Politika.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook