Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 26. 07. 2019. | Komentara: 0

Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

Novi Sad, 26. jul 2019 - Vojvođanski  front zahteva odgovor od nadležnih u Policijskoj upravi Žabalj, po čijem ovlašćenju je radnik ove uprave bez prethodnog predstavljanja jutros naredio uklanjanje plakata Vojvođanskog fronta aktivistima koji su ih lepili. Predstavnici organa reda su tu da zaštite poreske obveznike, koji ih plaćaju, a ne da ih legitimišu, zastrašuju i ponašaju se neprijateljski prema njima u trenutku kada za to nema pravnog osnova.

LSV

Predstavnici Vojvođanskog fronta insistiraju da se odgovori da li je policajac radio na svoju ruku ili ima nalog iz ministarstva da se plakati Vojvođanskog fronta ne dozvoljavaju u Vojvodini.

Zašto je i dalje spominjanje Vojvodine toliko uznemirujuće?

Vojvođanski front predlaže predstavnicima policije da je bolje da hvataju kriminalce i nasilnike i sprečavaju rasturanje droge, nego što proganjaju neistomišljenike režima.

Koga to i zašto peče pominjanje Vojvodine i Vojvođanskog fronta?

Ovakvu vrstu šikaniranja Vojvođanski front neće nemo posmatrati niti dozvoliti.
  

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Izjave | Sreda, 03. 06. 2020. | Komentara: 0

Čanak: U Srbiji nastaju paravojne jedinice za likvidaciju političkih protivnika

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije Nenad Čanak ocenio je da je u Srbiji u toku stvaranje paravojnih jedinica za likvidaciju političkih protivnika.
Saopštenja | Sreda, 03. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Izbori su prilika da bude izabrana politika za normalan život

Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Velikom Gradištu da su izbori 21. juna prilika da se ljudi vrate u politiku i kroz nju stvore uslove za noramalan život.
Izjave | Utorak, 02. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS ima ljude koji mogu Srbiju da uvedu u EU

Ime naše liste je suštinski ceo njen program – Ujedinjena demokratska Srbija, rekao je Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, članice koalicije UDS.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook