Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 26. 07. 2019. | Komentara: 0

Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

Novi Sad, 26. jul 2019 - Vojvođanski  front zahteva odgovor od nadležnih u Policijskoj upravi Žabalj, po čijem ovlašćenju je radnik ove uprave bez prethodnog predstavljanja jutros naredio uklanjanje plakata Vojvođanskog fronta aktivistima koji su ih lepili. Predstavnici organa reda su tu da zaštite poreske obveznike, koji ih plaćaju, a ne da ih legitimišu, zastrašuju i ponašaju se neprijateljski prema njima u trenutku kada za to nema pravnog osnova.

LSV

Predstavnici Vojvođanskog fronta insistiraju da se odgovori da li je policajac radio na svoju ruku ili ima nalog iz ministarstva da se plakati Vojvođanskog fronta ne dozvoljavaju u Vojvodini.

Zašto je i dalje spominjanje Vojvodine toliko uznemirujuće?

Vojvođanski front predlaže predstavnicima policije da je bolje da hvataju kriminalce i nasilnike i sprečavaju rasturanje droge, nego što proganjaju neistomišljenike režima.

Koga to i zašto peče pominjanje Vojvodine i Vojvođanskog fronta?

Ovakvu vrstu šikaniranja Vojvođanski front neće nemo posmatrati niti dozvoliti.
  

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine 




Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržali inicijativu ProGlasa za slobodne i poštene izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podržavaju dokument „Dogovor za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirala grupa nestranačkih javnih ličnosti okupljenih u inicijativi ProGlas.
Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook