Ponašanje Šešelja je posledica izostanka lustracije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 05. 11. 2017. | Komentara: 0

Ponašanje Šešelja je posledica izostanka lustracije

Novi Sad, 05. novembar 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ponašanje Vojislava Šešelja u Narodnoj Skupštini republike Srbije i izražava revolt zbog činjenice da predsedavajući nije reagao i kaznio lidera radikala, prilikom teških uvreda koje je izneo na račun narodne poslanice Nataše Mićić.

LSV

LSV se već 27 godina bori protiv ideja koje zagovara Vojislav Šešelj. Njegov minuli rad dobro je poznat još od Vukovara, Sarajeva, Hrtkovaca, Zemuna i studentskih demonstracija.

Vojislav Šešelj je zbog svega što je učinio morao biti lustriran!

Politika koju on zagovara mora biti osuđena, a ne dopuštana kao legitimna.
Tolerisanjem ovakvih istupa Vojislava Šešelja Narodna Skupština postaje "siguna kuća" za politiku uvreda, mržnje i netolerancije.

Liga socijaldemokrata Vojvodine na to ne želi da pristane!

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook