Posle višegodišnjih zahteva ligaša, radovi u Galackoj konačno počeli

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 06. 2018. | Komentara: 0

Posle višegodišnjih zahteva ligaša, radovi u Galackoj konačno počeli

KIKINDA – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinda Miroslav Grujić pozdravio je početak radova na uređenju stambenog bloka „Galacka“. Radovi na uređenju pešačkih staza i mobilijara su počeli pre nekoliko dana i to posle skoro 20 godina i više Grujićevih apela za skupštinskom govornicom.

LSV

- Dugi niz godina pešači su suočeni s pukotinama i rupama koje zjape iz uništenih staza i trotoara. Da ne pričam kako prostor ispred zgrade izgleda nakon jačeg pljuska. O izgledu onog što je ostalo od fontane izlišno je i govoriti. Više puta sam i za skupštinskom govornicom ukazivao na ovaj problem i sugerisao da se otpočne s radovima. Nadam se da će neimari posao kvalitetno obaviti i da će ovaj prostor, na duže vreme, konačno biti uređen. Drago mi je što su radovi počeli pre nekoliko dana – kazao je Grujić. 
(BILSV, 13.06.2018)



Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 01. 2024. | Komentara: 0

Anketni odbor da istraži čime je Vulin zadužio Putinov režim da bi dobio orden njegove tajne službe

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođini zahteva od Narodne skupštine Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku formira Anketni odbor koji bi istražio delovanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina.
Izjave | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast promoviše Bajine koncerte i nameće govor mržnje

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Maja Mrnuštik izjavila je da je neprimereno što aktuelna vlast na sve načine promoviše koncerte Baje Malog Knindže čiji su tekstovi puni mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima drugih nacionalnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook