Posle višegodišnjih zahteva ligaša, radovi u Galackoj konačno počeli

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 06. 2018. | Komentara: 0

Posle višegodišnjih zahteva ligaša, radovi u Galackoj konačno počeli

KIKINDA – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinda Miroslav Grujić pozdravio je početak radova na uređenju stambenog bloka „Galacka“. Radovi na uređenju pešačkih staza i mobilijara su počeli pre nekoliko dana i to posle skoro 20 godina i više Grujićevih apela za skupštinskom govornicom.

LSV

- Dugi niz godina pešači su suočeni s pukotinama i rupama koje zjape iz uništenih staza i trotoara. Da ne pričam kako prostor ispred zgrade izgleda nakon jačeg pljuska. O izgledu onog što je ostalo od fontane izlišno je i govoriti. Više puta sam i za skupštinskom govornicom ukazivao na ovaj problem i sugerisao da se otpočne s radovima. Nadam se da će neimari posao kvalitetno obaviti i da će ovaj prostor, na duže vreme, konačno biti uređen. Drago mi je što su radovi počeli pre nekoliko dana – kazao je Grujić. 
(BILSV, 13.06.2018)



Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržali inicijativu ProGlasa za slobodne i poštene izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podržavaju dokument „Dogovor za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirala grupa nestranačkih javnih ličnosti okupljenih u inicijativi ProGlas.
Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook