Predata lista kandidata za poslanike u Skupštini APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 18. 03. 2012. | Komentara: 0

Predata lista kandidata za poslanike u Skupštini APV

NOVI SAD - Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak" danas je u 14.45 časova, druga po redu Pokrajinskoj izbornoj komisiji predala listu kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine koji se biraju po proporcionalnom izbornom sistemu, sa 8087 potpisa podrške birača.

LSV

Koaliciju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine i stranka Zajedno za Vojvodinu, a nosilac izborne liste je lider LSV Nenad Čanak.

Listu su predali funkcioner i funkcionerke LSV Branislav Bogaroški, Maja Sedlarević i Aleksandra Jerkov.

Aleksandra Jerkov je ukazala da je ovo saziv Skupštine AP Vojvodine koji će odrediti ulogu i položaj Vojvodine u Srbiji, jer pitanja autonomije Vojvodine, finansiranja njenih nadležnosti i kvaliteta života njenih građana konačno dolaze na dnevni red.

- Upravo zbog toga, u narednom sazivu Skupštine AP Vojvodine mora biti više poslanika spremnih da beskompromisno zastupaju interese građana. Ligaši su pokazali da rade, da ne ćute i da su im jedine gazde građani i građanke Vojvodine - zaključila je Jerkova.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook