Prekrajanje izborne volje građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 18. 07. 2012. | Komentara: 0

Prekrajanje izborne volje građana

BEČEJ – Opštinski odbor Lige Socijaldemokrata Vojvodine Bečej kritikovao je formiranje nove vladajuće koalicije u Bečeju, u koju su ušli Srpska napredna stranka, Savez vojvođanskih mađara i Liberalno demokratska partija, ocenivši da je reč o neprirodnoj i retrogradnoj koaliciji koja se neće baviti razvojem opštine i privlačenjem investicija.

LSV

– Osam odbornika LDP-a i tri odbornika SVM-a odrekla su se svojih partija, za koje su građanke i građani Bečeja glasali, izneverivši tako svoje birače zarad svojih ličnih interesa – saopštavaju bečejski ligaši. Podsećaju, takođe, da je donedavni predsednik opštine Peter Knezi potrošio ogromne količine novca za proslave Dana grada i dočeke Novih godina na trgu, umesto da je novac ulagao u privredu i nova radna mesta, obnovu i rekonstrukciju oronulih objekata koji su od kulturnog i istorijskog značaja za grad, na izgradnju infrastrukture.
– Kako će ovakva vladajuća koalicija dovući investicije i izgraditi kule i gradove u Bečeju koje su obećavali u izbornoj kampanji, ako su predstavnici SVM i LDP izgubili podršku njihovih centrala? Šta će biti sa Bečejom? Kako glasati na sledećim izborima, a da na vlast dođu ljudi koje su glasači izabrali, jer ovakvu nakaradnu vlast sigurno nisu birali – istaknuto je u saopštenju.
– Mi iz Lige socijaldemokrata Vojvodine smo ostali dosledni, dvadeset i dve godine, borimo se za evropski put Vojvodine i čitave Srbije, ravnopravnost svih bez obzira na bilo koju vrstu pripadnosti, različitost i poštovanje ljudskih prava, a protiv pljačke, fašizma, pretnji i nasilja – zaključuju u OO LSV Bečej.

(BILSV, 18. 07. 2012.)



Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.
Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook