Prekrajanje izborne volje građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 18. 07. 2012. | Komentara: 0

Prekrajanje izborne volje građana

BEČEJ – Opštinski odbor Lige Socijaldemokrata Vojvodine Bečej kritikovao je formiranje nove vladajuće koalicije u Bečeju, u koju su ušli Srpska napredna stranka, Savez vojvođanskih mađara i Liberalno demokratska partija, ocenivši da je reč o neprirodnoj i retrogradnoj koaliciji koja se neće baviti razvojem opštine i privlačenjem investicija.

LSV

– Osam odbornika LDP-a i tri odbornika SVM-a odrekla su se svojih partija, za koje su građanke i građani Bečeja glasali, izneverivši tako svoje birače zarad svojih ličnih interesa – saopštavaju bečejski ligaši. Podsećaju, takođe, da je donedavni predsednik opštine Peter Knezi potrošio ogromne količine novca za proslave Dana grada i dočeke Novih godina na trgu, umesto da je novac ulagao u privredu i nova radna mesta, obnovu i rekonstrukciju oronulih objekata koji su od kulturnog i istorijskog značaja za grad, na izgradnju infrastrukture.
– Kako će ovakva vladajuća koalicija dovući investicije i izgraditi kule i gradove u Bečeju koje su obećavali u izbornoj kampanji, ako su predstavnici SVM i LDP izgubili podršku njihovih centrala? Šta će biti sa Bečejom? Kako glasati na sledećim izborima, a da na vlast dođu ljudi koje su glasači izabrali, jer ovakvu nakaradnu vlast sigurno nisu birali – istaknuto je u saopštenju.
– Mi iz Lige socijaldemokrata Vojvodine smo ostali dosledni, dvadeset i dve godine, borimo se za evropski put Vojvodine i čitave Srbije, ravnopravnost svih bez obzira na bilo koju vrstu pripadnosti, različitost i poštovanje ljudskih prava, a protiv pljačke, fašizma, pretnji i nasilja – zaključuju u OO LSV Bečej.

(BILSV, 18. 07. 2012.)



Saopštenja | Sreda, 21. 02. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina je naša kuća - očuvaćemo vojvođanski način života

Dan maternjeg jezika prilika je da se naglasi potreba afirmisanja višejezičnosti u Vojvodini.
Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.
Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook