Prekrečen grafit u Stepanovićevu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 26. 06. 2012. | Komentara: 0

Prekrečen grafit u Stepanovićevu

NOVI SAD - Članovi i članice Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad prekrečili su grafit mržnje koji je bio ispisan na mesnoj zajednici u Stepanovićevu. Ovim su ligašice i ligaši nastavili akciju "Prekrečimo novosadsku mržnju" koju je pokrenuo predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.

LSV

Naime, u Stepanovićevu su izbori bili ponovljeni, a dan nakon izbora, na mesnoj zajednici osvanulao je nekoliko grafita protiv Romske nacionalne zajednice. Predsednik Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodne Stepanovićevo, Nikola Brčin kazao je da je ovo velika sramota za selo.

- Vidovdan je slava našeg sela i dan kada nam dolaze gosti iz raznih krajeva. Organizujemo i izložbu povodom 90 godina od osnivanja Stepanovićeva. Ovo je jedan od razloga zbog kojih smo zvali gradski odbor LSV da nam pomogne da prekrečimo ove grafite i ne osramotimo se pred gostima - rekao je Brčin pozivajući meštane da stanu na put ovakvim "izlivima" mržnje i netolerancije.

(BILSV, 26.06.2012.)Saopštenja | Sreda, 20. 11. 2019. | Komentara: 0

Obesmišljen rad REM zbog emisija zabavnog karaktera

U jednoj od emisija tzv. zabavnog karaktera u toku prikazivanja izvađen je pištolj, iako u Zakonu o elektronskim medijima jasno stoji zabrana promovisanja nasilja, uz prekršajne mere. Na sve to je Regulatorno telo za monitoring elektronskih medija ostalo nemo, zbog čega je jasno koliko je produžetak licenci emiterima sa nacionalnom frekvencijom postao sporan.
Saopštenja | Sreda, 20. 11. 2019. | Komentara: 0

Da li je statistika o stopi nezaposlenosti pravo ogledalo stanja?

Nedavno su objavljeni podaci da se stopa nezaposlenosti u Srbiji smanjuje. Upozoravamo da treba biti oprezan sa ovakvim izjavama i postavljamo pitanje koliko je ovakva statistika ogledalo stvarnog stanja stvari.
Izjave | Sreda, 20. 11. 2019. | Komentara: 0

Vučić se pobeđuje na izborima, ne tučom na ulici

Komentarišući fotografiju Aleksandra Vučića sa psom, koju je predsednik Srbije objavio na Instagramu po povratku iz bolnice, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže da je važno da je Vučiću bolje i da „ćemo moći da ga pobedimo na izborima“. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook