Pretnje radikala u parlamentu ne smeju proći nekažnjeno

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 17. 04. 2018. | Komentara: 0

Pretnje radikala u parlamentu ne smeju proći nekažnjeno

Novi Sad, 17. april 2018 - Uvrede i pretnje koje su radikali danas uputili narodnoj poslanici Aleksandri Jerkov, još jedan su dokaz da je Srpska radikalna stranka zločinačka organizacija i da pre svega Vojislavu Šešejlu, a zatim i svima njima nije mesto u parlamentu.

LSV

Današnji incident predstavlja najgrublju povredu ugleda institucije Narodne skupština Republike Srbije, funkcije narodnih poslanika, ali i na najbolji način pokazuje spremnost Vojislava Šešelja i njegovih saučesnika da zlodela za koje je osuđen zaista i ponovi, kao što je i najavio.

Poslanici i poslanice SRS su mnogo puta uvredili Narodnu skupštinu Republike Srbije, ali današnje pretnje jednoj ženi, narodnoj poslanici i to u poslaničkoj klupi, rečnikom koji je sejao mržnju, nacionalnu netrpeljivost, zlo i progon, predstavljaju vrhunac beščašća posle kojeg nešto mora da se promeni.

Liga socijaldemokrata očekuje da se ovim putem oglasi najpre predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, zatim da se o delovanju Vojsilava Šešelja izjasni sam parlament, ali i MUP i svi nadležni državni organi.

Današnji incident ne sme proći nekažnjeno. Ili, treba očekivati da narodni poslanici i poslanice počnu da se sami brane i organizuju svoju zaštitu od SRS huligana u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš




Saopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.
Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook