Pretvorili su naš grad u ruinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 02. 2020. | Komentara: 0

Pretvorili su naš grad u ruinu

Zrenjanin, 10. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje bahatost i bezobrazluk koji predstavnici zrenjaninske naprednjačke vlasti po ko zna koji put pokazuju nemarom prema javnim površinama.

LSV

Poslednji primer ovakvog postupanja sa javnom infrastrukturom su rupe koje je JP “Vodovod i kanalizacija” ostavilo nakon kvarova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži koji su se desili pre nekoliko meseci. Na nekoliko lokacija u gradu, od kojih su neke u samom centru grada, nailazimo na rupe, u blatu i vodi.  

Ponovo ispaštaju građani Zrenjanina. Oni tuda bukvalno ne mogu da prođu, što im otežava svakodnevni život, ali je i prilično nebezbedno. Da ne pričamo o utisku koji bi neki gost Zrenjanina imao kada bi došao u naš grad.

Ne samo da građani Zrenjanina još uvek nisu dobili zdravu pijaću vodu, nego ovo javno preduzeće nije u stanju ni da zakrpi rupe koje iza sebe ostavljaju nesposobni da reše probleme. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je ovakvo neodgovorno ponašanje predstavnika naprednjačke vlasti odraz celokupne njihove vladavine, obećanja nisu ispunili, nisu ništa uradili za građane Zrenjanina, a iza sebe su ostavili samo rupe i nezavršene poslove. 
Podsećamo bahatu zrenjaninsku vlast da građani sve vide i da ne mogu da ih obmanu.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Zrenjanin




Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook