Rekonstruisana transformatorska stanica na Telepu

 
 
Izbori u LSV
Događaji | Četvrtak, 22. 12. 2011. | Komentara: 0

Rekonstruisana transformatorska stanica na Telepu

NOVI SAD – Rekonstruisana transformatorska stanica na Telepu "Novi Sad 7", u Ulici heroja Pinkija, puštena je danas u rad, a nakon modernizacije objekta, stanovnici ovog dela Novog Sada imaće kvalitetnije snabdevanje električnom energijom.

Aleksandar Jovanovic

Kako je precizirano, transformatorska stanica otvara mogućnost i proširenja konzuma, a predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović je tokom obilaska postrojenja istakao da se rekonstrukcijom dobija kvalitetnija i stabilnija isporuka struje.

– Novi Sad je u protekle tri godine puno uradio da se razvije i jedna od tih stvari je izgradnja dva nova bulevara. Rekonstrukcija ove transformatorske stanice ima za cilj da pruži kvalitetniju i stabilniju isporuku električne energije kako na Južnom Telepu, tako i delu grada koji će se razvijati duž dva nova bulevara – istakao je Jovanović. On je dodao da je u proteklih 20 godina ovaj deo Novog Sada imao dosta problema kada je isporuka električne energije u pitanju, te da se proteklih 20 godina nije značajno ulagalo u ovaj segment, iako Novosađani i Novosađanke važe za najredovnije platiše.

– Pozdravljam što se ovo najzad uradilo i ovo je jasna signal da je Novi Sad mesto gde se može kvalitetno živeti, a komunalne usluge pružaju na visokom i kvalitetnom nivou – kazao je Jovanović. Direktor Elektrovojvodine Tihomir Simić podvukao je da je transformatorska stanica „Novi Sad 7“ najmarkatniji objekat u elektroenergetskom sistemu, koji će doprineti potpunoj stabilizaciji i podizanju kvaliteta snabdevanja privredi, građanstvu i širokoj potrošnji.

– Ovakav objekat nije izgrađen u Novom Sadu u poslednjih 20 godina i sama vrednost objekta govori o tome da je pitanje snabdevanja električnom energijom Južnog Telepa i novih bulevara, bio prioritet u jačanju infrastruktrue za novi investicioni prostor – zaključio je Simić.
Vrednost rekonstrukcije transformatorske stanice „Novi Sad 7“ iznosila je 140 miliona dinara.

 (BILSV, 22. 12. 2011.)Izjave | Utorak, 02. 03. 2021. | Komentara: 0

U radu Kriznog štaba ne sme da bude politike

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da mu najave novog policijskog časa ne deluju toliko zastrašujuće, koliko je zastrašujuće to koliko se ne shvata ozbiljnost situacije izazvane pandemijom koronavirusa.
Izjave | Utorak, 02. 03. 2021. | Komentara: 0

Marton: Učešće LSV u međustranačkom dijalogu nije upitno

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je za Tanjug da učešće LSV u međustranačkom dijalogu o izbornim uslovi nije upitno. 
Saopštenja | Nedelja, 28. 02. 2021. | Komentara: 0

Srbiji potrebno više izbornih jedinica

Promena izbornog zakona je jedan od osnovnih uslova za organizovanje poštenih parlamentarnih izbora. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook