Rekonstruisana transformatorska stanica na Telepu

 
 
Izbori u LSV
Događaji | Četvrtak, 22. 12. 2011. | Komentara: 0

Rekonstruisana transformatorska stanica na Telepu

NOVI SAD – Rekonstruisana transformatorska stanica na Telepu "Novi Sad 7", u Ulici heroja Pinkija, puštena je danas u rad, a nakon modernizacije objekta, stanovnici ovog dela Novog Sada imaće kvalitetnije snabdevanje električnom energijom.

Aleksandar Jovanovic

Kako je precizirano, transformatorska stanica otvara mogućnost i proširenja konzuma, a predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović je tokom obilaska postrojenja istakao da se rekonstrukcijom dobija kvalitetnija i stabilnija isporuka struje.

– Novi Sad je u protekle tri godine puno uradio da se razvije i jedna od tih stvari je izgradnja dva nova bulevara. Rekonstrukcija ove transformatorske stanice ima za cilj da pruži kvalitetniju i stabilniju isporuku električne energije kako na Južnom Telepu, tako i delu grada koji će se razvijati duž dva nova bulevara – istakao je Jovanović. On je dodao da je u proteklih 20 godina ovaj deo Novog Sada imao dosta problema kada je isporuka električne energije u pitanju, te da se proteklih 20 godina nije značajno ulagalo u ovaj segment, iako Novosađani i Novosađanke važe za najredovnije platiše.

– Pozdravljam što se ovo najzad uradilo i ovo je jasna signal da je Novi Sad mesto gde se može kvalitetno živeti, a komunalne usluge pružaju na visokom i kvalitetnom nivou – kazao je Jovanović. Direktor Elektrovojvodine Tihomir Simić podvukao je da je transformatorska stanica „Novi Sad 7“ najmarkatniji objekat u elektroenergetskom sistemu, koji će doprineti potpunoj stabilizaciji i podizanju kvaliteta snabdevanja privredi, građanstvu i širokoj potrošnji.

– Ovakav objekat nije izgrađen u Novom Sadu u poslednjih 20 godina i sama vrednost objekta govori o tome da je pitanje snabdevanja električnom energijom Južnog Telepa i novih bulevara, bio prioritet u jačanju infrastruktrue za novi investicioni prostor – zaključio je Simić.
Vrednost rekonstrukcije transformatorske stanice „Novi Sad 7“ iznosila je 140 miliona dinara.

 (BILSV, 22. 12. 2011.)Saopštenja | Ponedeljak, 11. 11. 2019. | Komentara: 0

Ostavite se ratova i gledajte u budućnost!

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je otkrivanje spomen-ploče komandantu Novosadskog korpusa nekadašnje JNA Mladenu Bratiću loš potez i da će dodatno uticati na pogoršanje odnosa u regionu.
Saopštenja | Nedelja, 10. 11. 2019. | Komentara: 0

Osnovati Direkciju za smanjenje rizika i upravljanje vanrednim situacijama. Rad ruskog centra u Nišu loš!

Da je rad Srpsko-ruskog humanitarnog centra i pored smene ruskog ministra i za nas loš, može se zaključitii iz izjave načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predraga Marića, koji je izjavio da je centar u Nišu proteklih dana aktivno učestvovao u gašenju požara na Staroj planini i da je avion za koji je Vlada na vreme uputila poziv Vladi Ruske Federacije izostao jer „ponekad njegov dolazak duže traje“.
Saopštenja | Subota, 09. 11. 2019. | Komentara: 0

Ćutanje i okretanje glave znači pristajanje na fašizam!

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad upozorava na to kako više incidenata u gradu i širom zemlje dokazuje da fašizam pokušava da digne glavu i da je sve prisutniji na našim ulicama. I to danas.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook