Rezultati nepovoljni dok opozicija ne ponudi konkretna rešenja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 05. 07. 2017. | Komentara: 0

Rezultati nepovoljni dok opozicija ne ponudi konkretna rešenja

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je za Danas da dokle god se opozicija ne bude ujedinjavala po programskim i ideološkim pitanjima i ne ponudi konkretna rešenja i alternativu režimu Aleksandra Vučića, „bojim se da će rezultati istraživanja javnog mnjenja biti nepovoljni po sve nas“. 

LSV

- Parola „Vučiću, pederu“ nije dovoljna da bi se dobila podrška građanki i građana Srbije. Moramo jasno odgovoriti na pitanja da li je naša budućnost u evroatlantskim integracijama i pomirenju sa narodima u regionu, kao što LSV smatra ili je za Srbiju bolji neki drugi politički pravac – kazao je Kostreš komentarišući istraživanje agencije Ipsos Stratedžik marketing koje je objavio list Informer.

(BILSV, 05.07.2017)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook