Ruska ambasada priprema demonstracije u Beogradu na proleće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 23. 02. 2020. | Komentara: 0

Ruska ambasada priprema demonstracije u Beogradu na proleće

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je više nego jasno da ruska ambasada priprema demonstracije u Beogradu na proleće po ugledu na demonstracije u Podgorici, samo što će podgorićka odbrana srpskih svetinja biti zamenjena beogradskom odbranom kosovskih svetinja. 

LSV

Zamoljen da prokomentariše to što je ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko posetio sedište Srpske radikalne stranke i sastao se sa Vojislavom Šešeljem, Kostreš je za Danas izjavio da su Šešelj i desničari pravi materijal za to.

- Šešelj i svi ostali predstavnici ekstremne desnice su pravi materijal za to. Videćemo kako će se predstavnici samoproglašene prave opozicije postaviti prema tom pitanju – kazao je Kostreš za rubriku „Pitanje/odgovor“ lista Danas.

 (SzILSV, 23.02.2020)



Saopštenja | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš zabranio ligašima koaliciju sa naprednjacima

Članovi Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, na svojoj devetoj sednici, na predlog predsednika stranke Bojana Kostreša, doneli su odluku o zabrani predizbornih i postizbornih koalicija sa Srpskom naprednom strankom na predstojećim lokalnim izborima.
Saopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.
Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook