Antievropska politika Miloševićevog portparola Dačića je štetna po Srbiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 10. 04. 2020. | Komentara: 0

Antievropska politika Miloševićevog portparola Dačića je štetna po Srbiju

Beograd, 10. april 2020 - Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenog Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma poziva ministra inostranih poslova Srbije Ivicu Dačića da prestane sa populstičkim i demagoškim prozivanjima  Evropske unije i javno kaže građanima Srbije koliko je do sada naša zemlja dobila pomoći od EU. 

LSV

Znamo da je ministru Dačiću poznat antievropski narativ, jer je kao portparol Slobodana Miloševića jako dobro naučio taj posao, ali je posle 20 godina jasno trasiranog evropskog kursa naše zemlje, krajnje neodgovorno imati za prvog čoveka diplomatija osobu sa ovako neodgovornim stavovima.

Ovakva politika je veoma loša po Srbiju. 

Partija kojoj Dačić pripada, devedesetih godina uništila je Srbiju. Srpska provreda je nestala, a ratovi su osakatili naše društvo. 

Bez pomoći Evropske unije, Srbija bi i praktično bila na kolenima. Poznato je to i ministru Dačiću, ali kao i obično politički poeni su draži od istine.

Ujedinjena demokratska Srbija želi modernu, decentralizovanu i evropsku Srbiju u kojoj će političari Dačićevog profila biti prošlost. 

Samo to je garant stvaranja uspešne države, koja će imati dobru perspektivu.


ALEKSANDAR MARTON
Portparol LSV 




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook