Čanak pisao Vučiću: Zaustavite gašenje Elektrovojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 21. 06. 2015. | Komentara: 0

Čanak pisao Vučiću: Zaustavite gašenje Elektrovojvodine

NOVI SAD - 21. jun - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas pismo predsedniku Vlade Republike Srbije u kojem ga poziva da zaustavi gašenje Privrednog društva “Elektrovojvodina” i njeno pripajanje gubitaškoj Elektrodistribuciji Beograd. Pismo upućeno premijeru pročitajte u nastavku:

LSV

Poštovani gospodine Vučiću,
 
U skladu s odlukom Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine od 23. maja, pozivam Vas da Vlada Republike Srbije zaustavi gašenje Privrednog društva „Elektrovojvodina“.
 
Uz sve razumevanje za potrebu da se pristupi promenama u organizaciji rada i unapređenju efikasnosti Elektroprivrede Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine i ja lično uvereni smo da nije i ne može biti dobro rešenje kojim se uspešna „Elektrovojvodina“ pripaja neuspešnoj Elektrodistribuciji Beograd, odnosno formira jedan operator distributivnog sistema. U to nas uveravaju i odlični poslovni rezultati, najmanji gubici na električnoj mreži i najveća dobit „Elektrovojvodine“ u odnosu na celokupan EPS, a naročito u odnosu na Elektrodistribuciju Beograd, koja je prošlu godinu završila sa znatnim gubitkom.
 
Tokom skoro šezdeset godina rada, zahvaljujući odgovornom upravljanju, ulaganju u infrastrukturu i stručne kadrove, te razvijanju i unapređenju naplate, „Elektrovojvodina“ je izrasla u snažnu kompaniju koja na najbolji način razume i podmiruje potrebe kako individualnih tako i privrednih potrošača električne energije na području AP Vojvodine.  Zato je izuzetno važno da „Elektrovojvodina“ zadrži sadašnji status distributera električne energije za područje AP Vojvodine.
 
Ovim povodom sam Vam pisao i 29. maja.
 
Budući da bi EPS sa novom organizacijom rada trebalo da počne 1. jula,
pozivam Vas još jednom da uložite svoj autoritet i sprečite nanošenje velike nepravde AP Vojvodini.
 
Srdačno,

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook