Čanak uputio čestitku Đukanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Đukanoviću

Novi Sad, 25. januar 2021 - Predsednik Lige socijaldmokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas telegram čestitke Milu Đukanoviću koji je juče kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore ponovo izabran za predsednika te stranke.

LSV

Tekst telegrama prenosimo u celini:

Dragi prijatelju,

U ime Lige socijaldemokrata Vojvodine i svoje lično ime, od srca ti čestitam na ponovnom izboru za predsednika Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Zahvaljujući DPS-u, Crna Gora je izrasla u razvijenu, modernu i nadasve demokratsku državu.

Danas, kada su sve jači pokušaji da se zaustavi njen evropski put, više nego ikada je potreban snažan DPS uz tvoje vođstvo, hrabrost, odlučnost i viziju.

Želim ti puno sreće i uspeha u narednom periodu i očekujem nastavak dugogodišnje, bliske saradnje Demokratske partije socijalista i Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Ponedeljak, 14. 03. 2016. | Komentara: 0

Hitno zaustaviti ubrzano starenje Srbije!

Jedno od najvažnijih pitanja Republike Srbije i Vojvodine u njenom sastavu, jeste to što mi nemamo više mladu populaciju, što ova zemlja stari i što je prosek godina u ovoj zemlji preko 40 godina. Ako hoćemo više dece i opstanak ove zemlje, mora se obezbediti da ljudi imaju više para da bi mogli da tu decu izdržavaju i da žive kako dolikuje.
Saopštenja | Nedelja, 06. 03. 2016. | Komentara: 0

Opštinski odbor SDPS-a Titel prešao u LSV

Novi Sad, 06. mart - Kompletan Opštinski odbor (OO) Socijaldemokratske partije Srbije Titel prešao je u Ligu socijaldemokrata Vojvodine.
Saopštenja | Petak, 04. 03. 2016. | Komentara: 0

Smena Obradovića je dobra vest, a sada ukinuti njegove odluke

Novi Sad, 04. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku o smeni direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandra Obradovića. To je dobra vest. Sada pozivamo Vladu Republike Srbije da ukine i štetne odluke koje je on donosio, a neke od njih i ta vlada potvrđivala.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook