Čanak uputio čestitku Đukanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Đukanoviću

Novi Sad, 25. januar 2021 - Predsednik Lige socijaldmokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas telegram čestitke Milu Đukanoviću koji je juče kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore ponovo izabran za predsednika te stranke.

LSV

Tekst telegrama prenosimo u celini:

Dragi prijatelju,

U ime Lige socijaldemokrata Vojvodine i svoje lično ime, od srca ti čestitam na ponovnom izboru za predsednika Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Zahvaljujući DPS-u, Crna Gora je izrasla u razvijenu, modernu i nadasve demokratsku državu.

Danas, kada su sve jači pokušaji da se zaustavi njen evropski put, više nego ikada je potreban snažan DPS uz tvoje vođstvo, hrabrost, odlučnost i viziju.

Želim ti puno sreće i uspeha u narednom periodu i očekujem nastavak dugogodišnje, bliske saradnje Demokratske partije socijalista i Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

Nakon desetine mesta u kojima su prezentovali program „Na ravne časti“, Vojvođani su u Žablju i na završnom skupu u Novom Sadu pozvali građane da u nedelju izađu na izbore i glasaju za listu broj 13 - Vojvođani
Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Radovi na auto-putu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad su običan predizborni trik

Jučerašnji početak radova na izgradnji auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi Sad još jedan je jeftini marketinški potez u službi ubiranja još kojeg političkog poena.
Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvodina može imati plate na nivou Slovenije

U vremenu kada cene rastu brže od plata i kada su poskupljenja muka svakog građanina Srbije, podvlačim neprihvatljivu činjenicu da je prosečna plata u Vojvodini 30 hiljada dinara manja od plate u Beogradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook