Čanak: Vučić sigurno ne može da računa na naš glas

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 28. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Vučić sigurno ne može da računa na naš glas

Novi Pazar, 28. mart 2017 - Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak poručio je sinoć u Novom Pazaru da ne bi bilo dobro za Srbiju da Aleksandar Vučić pobedi i pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila.

LSV

On je istakao da je jako važno doći do drugog kruga predsedničkih izbora.

Odgovarajući na pitanje koga će podržati u drugom krugu, Čanak je rekao da to sigurno neće biti Vučić, a da će podržati sve demokratske i građanske kandidate od kojih i sam očekuje podršku ukoliko on bude u drugom krugu.

- Vučić sigurno ne može da računa na naš glas, u drugom krugu. Važno je za ovu zemlju da se ne uspostavi kompletna vertikala vlasti SNS – poručio je Čanak.

Razgovarajući sa građanima Novog Pazara, Čanak je poručio da je samo decentralizovana Srbija pravi i jedini način da se zemlja razvija i da se zaustavi iseljavanje.

https://www.youtube.com/watch?v=3j-Yv_pupoY

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook