Deseti napad na prostorije LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 26. 05. 2012. | Komentara: 0

Deseti napad na prostorije LSV u Pančevu

NOVI SAD, 26. maj –  Nepoznati počinioci razbili su noćas oko ponoći kamenicom prozor na prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, što je deseti napad na taj odbor u protekle tri godine.

LSV

Za razliku od prethodnih, ovoga puta prostorije nisu bile prazne, pa su dvojicu napadača viđena, a o napadu je odmah obaveštena policija. Policija je nadugo nakon napada i izvršila uviđaj.

Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća da je njen lider Nenad Čanak povodom učestalih napada na prostoje LSV u Pančevu 23. marta, nakon što je u te prostorije provaljeno,
pisao ministru policije Ivici Dačiću tražeći od njega da svojim ličnim zalaganjem pomogne da ti napadi dobiju epilog, a počinioci budu otkriveni i privedeni pred lice pravde.

Budući da su ovoga puta počinioci viđeni, a njihov opis dat policiji, očekujemo da budu što pre identifikovani i uhapšeni, kao i da se utvrdi da li imaju veze sa prethodnim napadima.

Očigledno je da postoje oni kojima smeta izborni uspeh Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, koja je sa pozicije vanparlamentarne stranke, zahvaljujući podršci Pančevaca  došla do prilike da učestvuje u novoj lokalnoj vlasti. Ti pojedinci u nedostatku argumentacije posežu za kamenicama u noći, očekujući da će nas to uplašiti, iako u tome nisu uspeli ni prethodnijh devet puta.  



Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

Ne štedeti na penzionerima!

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine se zalaže da se umanjene penzije vrate na prethodni nivo, istakla je danas predsednica Kluba penzionera LSV i članica Predsedništva LSV Nada Lazić. Ona je naglasila da je povećanje od 1,25 odsto, koje sada postoji kao mizernih 400 dinara mesečno, ponižavajuće za penzionere.
Saopštenja | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

Hitno sednica Skupštine Vojvodine o poljoprivrednom zemljištu!

NOVI SAD, 8. april - Apelujemo na sve poslanike u pokrajinskom parlamentu da svojim potpisima omoguće održavanje sednice Skupštine AP Vojvodine koja bi bila posvećena problemima nastalim nakon što je legalizovana uzurpacija državnog poljoprivrednog zemljišta i hapšenja paora u Gakovu, poručio je danas šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Dušan Jakovljev. 
Saopštenja | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

Kakva je to vlast za koju su paori najveći kriminalci?

NOVI SAD, 8. april - Liga paora Vojvodine ponovo pita - kakva je to vlast koja se prema vojvođanskim poljoprivrednicima ponaša kao da su najveći kriminalci? Koja drakonski sudi i zatvara ljude koji žive i hrane svoje porodice od poljoprivrede, a dva meseca ni reč ne progovara o preduzeću koje uzurpira 5.300 hektara zemlje u somborskom ataru?



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook