Dignimo glas, do Beograda!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2017. | Komentara: 0

Dignimo glas, do Beograda!

Novi Sad, 20. mart 2017 - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

LSV

Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu.
Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije.

Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici.

Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju.

Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori.

Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!

https://www.youtube.com/watch?v=y1BnJGySjvE

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak 



Saopštenja | Sreda, 25. 04. 2018. | Komentara: 0

Poskupljenje goriva i taksa za odvodnjavanje udar na paore

Liga socijaldemokrata Vojvodine izražava veliko nezadovoljstvo zbog najnovijeg poskupljenja goriva u Srbiji. Ovih dana na hiljade adresa poljoprivrednika stigli su računi za taksu za odvodnjavanje. Naknade za odvodnjavanje iznosi 1.200 dinara po hektaru.
Saopštenja | Utorak, 24. 04. 2018. | Komentara: 0

Ratni zločinac i posle dve nedelje sedi u parlamentu

Sutra, u sredu, 25. aprila, navršiće se dve nedelje od kako u Narodnoj skupštini Republike Srbije sedi osuđeni ratni zločinac, koji je odmah istog dana poručio i da je spreman da svoje zločine ponovi. Parlament, kao ni drugi nadležni državni organi još nisu učinili ništa tim povodom.
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Đacima čas antifašizma, a Vojnoj akademiji ime Koče Popovića

Liga socijaldemokrata Vojvodine će, pored ostalih amandmana na Predlog zakona o vojnom obrazovanju, predložiti i da Vojna akademija u Beogradu ponese ime Konstatina Koče Popovića.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook