Dignimo glas, do Beograda!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2017. | Komentara: 0

Dignimo glas, do Beograda!

Novi Sad, 20. mart 2017 - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

LSV

Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu.
Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije.

Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici.

Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju.

Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori.

Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!

https://www.youtube.com/watch?v=y1BnJGySjvE

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak 



Saopštenja | Ponedeljak, 16. 10. 2017. | Komentara: 0

Nekažnjavanje krivaca je kazna za žrtve

Činjenica da ni posle deset godina nema kazne za neonaciste koji su napali antifašističku kolonu u Novom Sadu šalje jasnu poruku da u ovoj zemlji napad na antifašiste može proći bez kazne.
Saopštenja | Nedelja, 15. 10. 2017. | Komentara: 0

Unaprediti položaj slepih osoba

Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća da se danas obeležava Međunarodni dan slepih i slabovidih osoba. Naše društvo mora tražiti odgovarajuća rešenja za bolji položaj slepih osoba. Zakonska rešenja u oblasti zaštite prava osoba sa invaliditem su dobra, ali se ne poštuju adekvatno.
Saopštenja | Subota, 14. 10. 2017. | Komentara: 0

Vlada Srbije slaba, puno luta i okrenuta centralizmu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da današnje obraćanje predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić samo ojačava uverenje da je prvih 100 dana rada Vlade Srbije nastavak politike nejasnog političkog kursa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook