Dignimo glas, do Beograda!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2017. | Komentara: 0

Dignimo glas, do Beograda!

Novi Sad, 20. mart 2017 - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

LSV

Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu.
Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije.

Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici.

Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju.

Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori.

Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!

https://www.youtube.com/watch?v=y1BnJGySjvE

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak 



Saopštenja | Subota, 16. 09. 2017. | Komentara: 0

Osuda napada na novinarke TV Pink

Liga socijaldemokrata Vojvodine najstrožije osuđuje napad na novinarke televizije Pink. Napadi na novinare su nedopustivi, te zahtevamo hitnu reakciju svih nadležnih organa i kažnjavanje počinilaca.
Saopštenja | Subota, 16. 09. 2017. | Komentara: 0

Zašto je Skyline Belgrade važniji od sela u Srbiji?

Liga socijaldemorkata Vojvodine postavlja pitanje ministru u Vladi Srbije Milanu Krkobabiću na koji način namerava da obezbedi ravnomerni razvoj svih regiona u zemlji. Ministar Krkobabić je u Vladi zadužen za oblast regionalnog razvoja i veoma je bitno da javnost čuje njegov stav o razvoju Beograda i ostalih krajeva zemlje.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 09. 2017. | Komentara: 0

Srbija da ne rizikuje ugled zbog zločinca i kukavice

Ukoliko Vlada Republike Srbije odluči da pruži garancije za privremeno oslobađanje Ratka Mladića, kao što je danas najavila ministarka pravde, biće to izuzetno loš potez koji će naneti veliku štetu najpre odnosu sa Bosnom i Hercegovinom, a zatim i štetu na unutrašnje-političkom planu u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook