Dignimo glas, do Beograda!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2017. | Komentara: 0

Dignimo glas, do Beograda!

Novi Sad, 20. mart 2017 - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

LSV

Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu.
Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije.

Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici.

Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju.

Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori.

Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!

https://www.youtube.com/watch?v=y1BnJGySjvE

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak 



Saopštenja | Subota, 08. 07. 2017. | Komentara: 0

Roditelji zaslužuju pravičan i ravnopravan tretman

Članica Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Ana Pataki, uputila je otvoreno pismo predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić sa molbom da insistira na nastavku aktivnosti potrebnih za usvajanje Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom.
Saopštenja | Petak, 07. 07. 2017. | Komentara: 0

Jednako opterećeni obavezama, a diskriminisani u pravima

Od samog početka svog političkog delovanja, Liga socijaldemokrata Vojvodine se bori za sveobuhvatnu decentralizaciju države. Pri tome se ne misli samo na odnos između pokrajina i centralne vlasti, već takođe i na decentralizaciju lokalne samouprave.
Saopštenja | Petak, 07. 07. 2017. | Komentara: 0

Predajom stenograma Brnabić ponizila građane

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje servilni i podanički gest koji je prema ruskom ambasadoru učinila premijerka Ana Brnabić predajući mu stenogram svog intervjua. Smatramo to poniženjem i vređanjem svih građanki i građana Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook