Dignimo glas, do Beograda!

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2017. | Komentara: 0

Dignimo glas, do Beograda!

Novi Sad, 20. mart 2017 - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

LSV

Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu.
Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije.

Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici.

Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju.

Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori.

Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!

https://www.youtube.com/watch?v=y1BnJGySjvE

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak Saopštenja | Ponedeljak, 01. 04. 2019. | Komentara: 0

Ministre, dokle se stiglo sa pronalaženjem opasnog otpada?

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva ministra za zaštitu životne sredine Republike Srbije Gorana Trivana da povede širu akciju u kojoj će hitno i bez odlaganja biti pronađene sve lokacije na kojima se krije opasan otpad.
Saopštenja | Nedelja, 31. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV poziva DS da izađe iz vlasti i da u Novom Bečeju naprave koaliciju za smenu SNS

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej pozivaju predstavnike Demokratske stranke da izađu iz vlasti  i zajedno sa njima naprave anti – SNS koaliciju.
Saopštenja | Nedelja, 31. 03. 2019. | Komentara: 0

Neozbiljan odnos vlade Srbije prema problemima nacionalnih zajednica

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da nije dovoljno samo govoriti o kontinuiranom radu na unapređenju položaja pripadnika nacionalnih manjina u našoj zemlji, nego je potrebno propisana prava primenjivati i u praksi.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook