Dignimo glas, do Beograda!

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2017. | Komentara: 0

Dignimo glas, do Beograda!

Novi Sad, 20. mart 2017 - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

LSV

Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu.
Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije.

Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici.

Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju.

Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori.

Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!

https://www.youtube.com/watch?v=y1BnJGySjvE

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak Saopštenja | Četvrtak, 31. 01. 2019. | Komentara: 0

Nedopustive izjave ministra Šarčevića

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje izjavu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladena Šarčevića, povodom podrške akademske zajednice građanskim protestima u Srbiji. Izjašnjavajući se o toj podršci, ministar Šarčević je izjavio da na spisku potpisanih nema „ozbiljnih imena“ i da se na spisku nalazi „pola penzionera i pola nekih mladih istraživača,koji su počeli tek juče da rade“.
Saopštenja | Sreda, 30. 01. 2019. | Komentara: 0

Nesklad u Zakonu se odražava na tržište rada

Od usvajanja Zakona o profesijama od značaja za Republiku Srbiju i uslova za njihovo obavljanje, koji je usvojen krajem septembra 2018. godine, još uvek nema odgovora na pitanje koja su to zanimanja?
Saopštenja | Nedelja, 27. 01. 2019. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Ciprasu i Zaevu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas čestitku grčkom i makedonskom premijeru Aleksisu Ciprasu i Zoranu Zaevu zbog postizanja dogovora o promeni imena bivše jugoslovenske republike u Severna Makedonija. U čestitki Čanak ističe da LSV sa najdubljim poštovanjem pozdravlja njihovu političku hrabrost i dalekovidost.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook