Dignimo glas, do Beograda!

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2017. | Komentara: 0

Dignimo glas, do Beograda!

Novi Sad, 20. mart 2017 - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

LSV

Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu.
Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije.

Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici.

Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju.

Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori.

Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!

https://www.youtube.com/watch?v=y1BnJGySjvE

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak Saopštenja | Subota, 25. 08. 2018. | Komentara: 0

Vlast da zaštiti paore

Liga paora Vojvodine  poziva Ministarstvo poljoprivede Republike Srbije, ali i Pokrajinsku vladu na čelu sa resornim Sekretarijatom za poljoprivredu da stanu u zaštitu proizvođača suncokreta.
Saopštenja | Četvrtak, 23. 08. 2018. | Komentara: 0

Zašto nema udžbenika za prvake na jezicima nacionalnih zajednica?

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od ministra prosvete u vladi Republike Srbije Mladena Šarčevića odgovor  na pitanje zašto se kasni sa štampom udžbenika za učenike prvih i petih razreda Osnovnih škola na jezicima nacionalnih zajednica?
Saopštenja | Sreda, 22. 08. 2018. | Komentara: 0

Promena granica na Kosovu bi imala domino efekat u regionu

Liga socijaldemokrata Vojvodine još jednom poziva političare u Beogradu i Prištini da prestanu da razmišljaju o promeni granica. Uvereni smo da se bilo kakva razmena teritorija i promena granica ne mogu dogoditi bez novih tragedija, raseljavanja i etničkih čišćenja.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook