Dveri veličaju zločince i sramote Srbiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 22. 11. 2017. | Komentara: 0

Dveri veličaju zločince i sramote Srbiju

Novi Sad, 22. novembar 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je objava na zvaničnom Tviter nalogu pokreta Dveri, koja govori o Ratku Mladiću kao borcu protiv Islamske države još od 1990. godine, sramotna i da vređa osećanja porodica žrtava ratnog ludila u Bosni i Hercegovini.

lsv

Današnja presuda Ratku Mladiću izrečena na Sudu za ratne zločine počinjene u ratovima u bivšoj Jugoslaviji, kojom je Mladić osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog najtežih krivičnih dela, trebala bi da bude jasna poruka svima koji relativizuju zločine koji su počinjeni u ratovima devedesetih godina.

Politika Pokreta Dveri opšte je poznata i često nanosi štetu međunarodnom ugledu Republike Srbije.

Međunarodni Sud u Hagu formiran je odlukom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i Srbija kao članica svetske porodice naroda mora da poštuje odluke ovog Tribunala.

Svako drugačije ponašanje je u suprotnosti sa interesima Srbije, ali i sa politikom obračuna sa mračnim stranicama ratnih devedesetih godina.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook