Formirana poslanička grupa Vojvođanski front - Srbija 21

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 29. 04. 2020. | Komentara: 0

Formirana poslanička grupa Vojvođanski front - Srbija 21

Novi Sad, 29. april 2020 - Vojvođanski front, koji predvodi Liga socijaldemokrata Vojvodine, formirao je poslaničku grupu u Narodnoj skupštini Republike Srbije, zajedno sa poslanicima političke organizacije Srbija 21.

LSV

Poslaničku grupu čine poslanici LSV Nenad Čanak, Nada Lazić i Olena Papuga, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislav Žigmanov, te predstavnici Srbije 21 Marko Đurišić i Nenad Konstantinović. 

Vojvođanski front i Srbija 21, kao članice Ujedinjene demokratske Srbije, na samom kraju mandata ovoga saziva državnog parlamenta, snažno će zastupati ideju moderne i evropske Srbije.

Samo takva Srbije biće garant demokratizacije, decentralizacije, poštovanja ljudskih prava i sveukupnog napretka naše zemlje. 

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, nastaviće promovisanje jasne proevropske politike i u predizbornoj kampanji, bilo da bude u maju, junu ili na jesen.

Potpuno je jasno da je lista UDS jedini garant moderne i evropske Srbije, nasuprot brojnim nacionalističkim i  konzervativnim listama.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook