Glas za LDP je glas za Vučića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 10. 03. 2014. | Komentara: 0

Glas za LDP je glas za Vučića

NOVI SAD, 10. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća građane i građanke Vojvodine da Liberalno demokratska partija u Vojvodini ne prelazi cenzus i da je zato svaki glas njima, glas koji odlazi direktno Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci.

LSV

Prirodno okruženje u koje LDP danas poziva LSV nama ne odgovara, jer mi ne želimo da sednice republičkog parlamenta pratimo sa galerije Narodne skupštine Republike Srbije, kao građani i posmatrači, nego kao poslanici.

Podsetimo, LDP je i proši put napadao LSV i tako uspeo da u Vojvodini ne pređe cenzus. Takođe, cenzus nisu prešli ni u Novom Sadu i Zrenjaninu, a pokrajinski odbor im se nekoliko puta raspadao.  

Zato smo sigurni da će, kao i do sada, građani i građanke Vojvodine na izborima pokazati Liberalno demokratskoj partiji šta misle o njihovom sada već uobičajenom autonomašenju u Vojvodini par dana pred izbore.

U skupštinskim klupama će biti sigurnih šestoro ligašica i ligaša, što je - ako kojom magijom LDP ovog puta i pređe cenzus - tri puta više građanki i građana Vojvodine nego u njihovom društvu.

Ujedno, pozdravljamo, njihov sutrašnji karavan kroz Vojvodinu koji je sada moguć jer su uspeli da elektronskom navigacijom u svojim automobilima konačno pronađu neka vojvođanska mesta. Čisto sugestije radi, ako budu razgovarali sa građanima, LDP koji se ovih dana setio i jogurt revolucije, treba da zna da to nema veze sa nestašicom voćnog jogurta u krugu dvojke.

Vreme je da političari iz Beograda prestanu da se bave Vojvodinom isključivo pred izbore.

I tačka.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook