Hapšenjem Mladića Srbija završava sa prošlošću

Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

Hapšenjem Mladića Srbija završava sa prošlošću

NOVI SAD - Hapšenjem Ratka Mladića Srbija je najzad, posle dvadesetak godina završila sa prošlošću i ima sve uslove da se okrene budućnosti.

Liga socijaldemokrata Vojvodine, koja je i podržavala Vladu Republike Srbije verujući u njenu odlučnost da se završi sa užasavajućim periodom naše istorije devedesetih, duboko veruje da ćemo sada moći da se punim kapacitetom okrenemo pitanjima kao što su poboljšanje kvaliteta života svih građanki i građana, te modernizaciji i demokratizaciji Srbije, čiji je neodvojivi deo i decentralizacija i regionalizacija cele zemlje kao i unapređenje položaja Vojvodine.

Nenad Čanak
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine

Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.