Izostanak odgovora Čepurinu loše po Srbiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 11. 11. 2017. | Komentara: 0

Izostanak odgovora Čepurinu loše po Srbiju

Novi Sad, 11. novembar 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita ministra inostranih poslova u Vladi Republike Srbije Ivicu Dačića zašto je izostala reakcija povodom uvredljivog nastupa ambasadora Ruske Federacije u Srbiji Aleksandra Čepurina.

LSV

Kao što je poznato, Čepurin je prošle nedelje predstavnike građanske opozicije optužio za antisrpstvo, te se veoma uvredljivo izrazio o pojedinim diplomatskim predstavnicima u Beogradu.

Republika Srbija je nazavisna država, a ne moneta za potkusurivanje velikih sila!

Izostanak reakcije po ovom pitanju je nedopustiv i samo pojačava uverenje da se pojedini članovi Vlade Srbije ponašaju sluganski prema diplomatskim predstavnicima Ruske Federacije.

Srbija će biti poštovana država, ako je sami budemo poštovali, ali politika straha od kritika poteza vlasti u Moskvi i njenih predstavnika u Beogradu je samo izraz slabosti i nedostatak samopoštovanja.

Srbija nije ruska gubernija, nego je samostalna država, koja mora da nastavi svoj evropski put.

Duboko se nadamo da ovaj stav deli barem deo članova Vlade Republike Srbije! 
 
Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš



Saopštenja | Utorak, 09. 01. 2024. | Komentara: 0

Potonula barža na Dunavu nije samo ekološki problem

Akcident na Dunavu, kada je barža sa 1.000 tona veštačkog đubriva udarila u stub mosta kod Bačke Palanke i potonula, zahteva da bude proglašen za vanrednu situaciju. To nije samo ekološki problem.
Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook