Kako podaci o imovini Elektrovojvodine mogu biti tajna?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 11. 06. 2015. | Komentara: 0

Kako podaci o imovini Elektrovojvodine mogu biti tajna?

Kako može biti službena tajna poslovanje i uplata poreza „Elektrovojvodine“ kao javnog preduzeća u budžete Srbije, Vojvodine i lokalnih samouprava?

LSV

Kako može biti slubžena tajna  odgovor na pitanje kolika je vrednosti imovine i kapitala Elektrovojvodine i njenih ogranaka? Po čemu je tajna odgovor na pitanje da li je ta imovina umanjena u prethodnih pet godina i, ako jeste, po kojem osnovu?

Budući da je Poreska uprava odbila da pojedinim medijima odgovori na sva ova pitanja i te podatke okarakterisala kao službenu tajnu, postaviću ih kao poslanička pitanja u Narodnoj skupštini Republike Srbije i zahtevati odgovore Ministarstva finansija.

Pored toga, zatražiću i pomoć poverenika za informacije od javnog značaja.

Ovo je još jedan dokaz da je u pozadini „reorganizacije“ EPS-a i pripajanja profitabilne „Elektrovojvodine“ gubitaškoj Elektrodistrubuciji Beograd ustvari otimanje imovine i računa radi prodaje EPS-a.

Narodni poslanik i potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Đorđe Stojšić



Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook