Kostreš počinje konsultacije

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Sreda, 06. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš počinje konsultacije

LSVNOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu nacrta Zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš počinje danas konsultacije sa predstavnicima stranaka vladajuće koalicije sa ciljem da se otkloni nastali zastoj u radu te grupe, pišu Novosti.

I dalje postoje tri-četiri sporna pitanja, za čije rešavanje je neophodna politička volja. Reč je o velikim sistemima - putevima, železnici, pošti i Telekomu - koji su centralizovani 1992. i oko čije dalje sudbine u radnoj grupi nema saglasnosti - kaže Kostreš. Zamenik predsednika LSV dodaje da Liga, i dalje, insistira da se Vojvodini vrati imovina po Ustavu iz 1974. To bi, praktično, značilo i da joj pripadnu delovi pomenutih sistema na njenoj teritoriji, ali to u radnoj grupi ne nailazi na podršku.

(BILSV, 06.07.2011.)
Saopštenja | Petak, 05. 06. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front će odlučiti ko će biti sledeći gradonačelnik Subotice

Vojvođanski front smatra da izjava Balinta Pastora, jednog od čelnika Saveza vojvođanskih Mađara, da će posle predstojećih izbora gradonačelnik Subotici biti ili on ili kandidat SNS Bogdan Laban, nerealna i preuranjena. 
Saopštenja | Petak, 05. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Bićemo glas građana u parlamentu

Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Novom Sadu da će poslanici sa ove liste biti glas građana u parlamentu i da nikada neće odustati od borbe za bolji život svih ljudi u Srbiji.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Izgradnju Fruškogorskog koridora što hitnije realizovati

Grupa republičkih i pokrajinskih poslanika, predvođena Nenadom Čankom, obišla je fruškogorsku saobraćajnicu. Nakon uvida u situaciju na terenu  poslanici su poručili da se izgradnja Fruškogorskog koridora mora što hitnije realizovati i prebaciti iz dugogodišnjih predizbornih obećanja u realnost.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook