LSV niko ne može da zaplaši

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 26. 07. 2017. | Komentara: 0

LSV niko ne može da zaplaši

Novi Sad, 26. jul 2017 - Nepoznate osobe noćas su na ulazu Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu izlepile plakate i nalepnice organizacije SNP 1389.

LSV

Plakati su skinuti nakon što je na lice mesta izašla policija.

Nije prvi put da desničarski ekstremisti i dokazani fašisti, pripadnici organizacija čiji je rad već zabranjen ili tek treba da bude zabranjen, dolaze pred vrata LSV koja se protiv svih njih najsnažnije bori.

Na nijihovu žalost, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine nikoga nisu i ne mogu da zaplaše.

Na snimku sa sigurnosnih kamera se vidi da počinioci nisu skrivali lica, pa očekujemo da ih policija ubrzo identifikuje, ali i da jednako brzo budu identifikovani njihovi nalogodavci.

To je jedini način da se spreči da građani ne izlaze ponovo na u lice da bi zaustavili fašiste i huligane, koji sve češće dižu glavu.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook