LSV podržava održavanje ovogodišnje Parade ponosa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 25. 08. 2011. | Komentara: 0

LSV podržava održavanje ovogodišnje Parade ponosa

LSVNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava održavanje ovogodišnje Parade ponosa u Beogradu, jer smatra da svako ima pravo na slobodno okupljanje i da zbog toga ne bude šikaniran i maltretiran. LSV je uvek bila protiv bilo kog oblika diskriminacije bez obzira na nacionalnu, versku, rasnu i polnu pripadnost, seksualno opredeljenje, imovinsko stanje ili poreklo.

Tim povodom predstavnici LSV su se danas u Novom Sadu sastali sa predstavnicima Organizacionog odbora Parade ponosa Beograd 2011.

LSV smatra da državni organi moraju učiniti sve što je u njihovoj moći da ne dozvole okupljanje ekstremista u Beogradu, i novu erupciju nasilja, mržnje i rušenja i da zaštite učesnike Parade ponosa.

Policija bi morala sprečiti i dolazak nasilnika iz drugih gradova u Beograd, kao što je pre samo nekoliko meseci efikasno sprečila poljoprivrednike iz Vojvodine da dođu pred Vladu Srbije i zatraže svoja prava.

S obzirom na prizore rušenja Beograda i na desetine povređenih na prošlogodišnjoj Paradi ponosa, niko ne sme imati sumnje u to kakve su namere huligana. Oni žele samo da ruše, tuku i maltretiraju i u tome moraju biti sprečeni.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Petak, 09. 09. 2016. | Komentara: 0

Šta to visi sa jarbola Pravnog fakulteta?

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Pravni fakultet da saopšti javnosti šta je to što visi sa jarbola na njegovom ulazu. Ako neko od njegovih uvaženih profesora ne može da dočeka da istakne takozvanu tradicionalnu zastavu AP Vojvodine, koja je pritom grubi falsifikat i nije tradicionalna, pravi dve greške.
Saopštenja | Subota, 03. 09. 2016. | Komentara: 0

Odgovor Pokretu socijalista

NOVI SAD, 3. septembar - Gospodo, kad sami izađete na izbore i osvojite makar jedan glas onda imajte i mišljenje. 

Kao Mirine pudlice ili Vučićevi prilepci ništa drugo i ne možete nego da besmislenim saopštenjima probate da se dodvorite svojim gazdama.
Saopštenja | Četvrtak, 18. 08. 2016. | Komentara: 0

Nikolićeva izjava o spomeniku vrhunac nesuvisle politike

Novi Sad, 18. avgust - Izjava predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića o pitanju podizanja spomenika Slobodanu Miloševiću vrhunac je trenutne nesuvisle politike, nakon podrške koju su ovoj ideji dali ministri u Vladi Republike Srbije Ivica Dačić i Aleksandar Vulin.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook