Marton pitao Anu Brnabić hoće li smeniti Dačića

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 06. 01. 2020. | Komentara: 0

Marton pitao Anu Brnabić hoće li smeniti Dačića

Novi Sad, 06. januar 2020 - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton upitao je danas predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić da li je njen kabinet raštimovan orkestar i da li se ona u njemu pita za nešto.

LSV

Marton je na svom Twitter nalogu upitao premijerku Brnabić šta misli o nacionalističkim izjavama o građanima Srbije crnogorske nacionalnosti koje je prethodnih dana dao ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić. Brnabićevu je upitao i hoće li zbog toga smeniti Dačića. 

Portparol LSV se osvrnuo i na izjavu ministra odbrane Aleksandra Vulina koji je juče pomenuo „preispitivanje evropskog puta Srbije“.

Do ovog trenutka predsednica Vlade Srbije nije dala odgovor ni na jedno pitanje koje  joj je portparol LSV Aleksandar Marton postavio.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Ponedeljak, 06. 04. 2020. | Komentara: 0

Đurišić: Spisak svih donacija objaviti na zvaničnom sajtu Vlade

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenog LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, insistira da Vlada Srbije, na svom zvaničnom sajtu ili na drugi pogodan način, objavi spisak i vrednost donacija dobijenih od mnogobrojnih država i medjunarodnih organizacija kao podrška u borbi protiv pandemije korona virusa, kao i pregled onoga što je država kupila.
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

Vojvođanski front osuđuje hapšenje i kažnjavanje mladog poljoprivrednika iz mesta Slilbaš u opštini Bačka Palanka. 
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS TRAŽI DA SE PČELARIMA OMOGUĆI RAD

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenim LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, traži od nadležnih državnih organa da omoguće pčelarima nesmetano obavljanje poslova.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook