Marton pitao Anu Brnabić hoće li smeniti Dačića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 06. 01. 2020. | Komentara: 0

Marton pitao Anu Brnabić hoće li smeniti Dačića

Novi Sad, 06. januar 2020 - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton upitao je danas predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić da li je njen kabinet raštimovan orkestar i da li se ona u njemu pita za nešto.

LSV

Marton je na svom Twitter nalogu upitao premijerku Brnabić šta misli o nacionalističkim izjavama o građanima Srbije crnogorske nacionalnosti koje je prethodnih dana dao ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić. Brnabićevu je upitao i hoće li zbog toga smeniti Dačića. 

Portparol LSV se osvrnuo i na izjavu ministra odbrane Aleksandra Vulina koji je juče pomenuo „preispitivanje evropskog puta Srbije“.

Do ovog trenutka predsednica Vlade Srbije nije dala odgovor ni na jedno pitanje koje  joj je portparol LSV Aleksandar Marton postavio.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvodina može imati plate na nivou Slovenije

U vremenu kada cene rastu brže od plata i kada su poskupljenja muka svakog građanina Srbije, podvlačim neprihvatljivu činjenicu da je prosečna plata u Vojvodini 30 hiljada dinara manja od plate u Beogradu.
Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Promene u Vojvodini preduslov su za nužne promene u Srbiji

Vojvođani moraju da obezbede promene u Vojvodini koje će da garantuju stvaranje normalnog društva i normalne Srbije, a za to je potrebno izaći na izbore u nedelju, 17. decembra
Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Zaglavljeni autobus je slika Vojvodine koja je stala, na nama je da je pokrenemo

Autobus u kom su se nalazila i deca zaglavljen je na obilaznici kod zatvorenog mosta na Tamišu koji povezuje Orlovat i Tomaševac. Zbog loših uslova na „saobraćajnici“, koja je zapravo poljski put, autobus je ostao ukopan u mestu, kraj „puta“. Među putnicima su i đaci.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook