Ministar da kaže ko su policajci koji nisu štitili novinare

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 31. 05. 2017. | Komentara: 0

Ministar da kaže ko su policajci koji nisu štitili novinare

Novi Sad, 31. maj 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine osuđuje ponašanje policije prema novinarima koji su pratili današnje proteste ispred Narodne skupštine Republike Srbije. 

LSV

Naime, pripadnici policije nisu reagovali na napade na novinarke i novinare lista Danas, Radija Beograd, Insajdera i Vajsa (VICE). Takođe, nisu učinili ništa da zaštite novinare u obavljanju njihovog redovnog posla. Uprkos činjenici da su se u svim ovim situacijama nalazili u neposrednoj blizini incidenata, nijedan pripadnik policije nije reagovao.

To je nedopustivo i Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od ministra policije da javnosti predoči ko su pripadnici policije koji građankama i građanima Srbije nisu obezbedili pravo na bezbednost i nesmetan rad.

Takođe, insistiramo da pripadnici policije snose i odgovarajuće sankcije zbog nečinjenja svog posla. 


Potpredsednik Izvršnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Aleksandar Marton



Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook