Nastavak konstituisanja novog rukovodstva LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 25. 01. 2013. | Komentara: 0

Nastavak konstituisanja novog rukovodstva LSV

NOVI SAD, 25. januar -  Na prvoj konstitutivnoj sednici Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine izabran je nov sastav stranačkih organa, radnih tela, kao i nosioci ostalih najvažnijih funkcija.

LSV

Podsetimo, nov sastav Glavnog odbora, predsednik, zamenik predsednika, potpredsednici LSV i predsednik političkog saveta stranke izabrani su na IX Kongresu održanom 8. decembra u Novom Sadu.

Za članove Izvršnog odbora LSV sada su izabrani Bojan Kostreš, Robert Kolar, Nataša Lalić, Vladan Keljević, Mirana Dmitrović, Duško Radaković, Marija Radojčić, Aleksandar Marton, Miloš Šibul, Sandra Trifunović, a sekretar je Dejan Keresteš

Glavni odbor LSV je u Politički savet LSV reizabrao prof. dr Ranka Končara, prof. dr Radivoja Stepanova i Slavišu Grujića, dok su novi članovi istoričar mr Milivoj Bešlin, dr Dana Baćanović i mr Živan Marelj.

Za portparolku LSV imenovana je Marinika Čobanu, za poslovnog direktora LSV Dušan Bajić, za direktoricu Centra za edukaciju mr Maja Sedlarević, a za međunarodnog sekretara LSV Đorđe Stojšić.  

Kada je reč o Stručnim savetima, Predrag Stojadinov izabran je na čelo Stručnog saveta za sport, Svetislav Jovanov je predsednik Stručnog saveta za kulturu, Mirjana Tomić Jovanović Stručnog saveta za pravna pitanja i zakonodavstvo, a Mirjana Kranjac, Stručnog saveta za saobraćaj i telekomunikacije.

Lazar Lazić će rukovoditi Stručnim savetom za turizam, Nada Lazić Stručnim savetom za zaštitu životne sredine, Radoje Cvetkov Stručnim savetom za urbanizam i građevinarstvo, Radovan Latinović Stručnim savetom za zdravstvo, a Aca Udicki Stručnim savetom za energetiku i mineralne sirovine.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook